Υλικά
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
Μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
Μια συσκευασία φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τον το κιμά, τη σάλτσα Worcestershire, πιπέρι, αλάτι, ρίγανη, το κρεμμύδι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Κόβουμε τη ζύμη στη μέση κατά μήκος και μοιράζουμε το μείγμα του κιμά στη μέση του κάθε φύλλου.
Στη συνέχεια ρολάρετε το φύλλο και καλύψτε τον κιμά.
Ενώνετε τις δύο άκρες από κάθε φύλλο και κόβετε το φύλλο σε πουγκιά 2 εκ.
Αλείψτε με το μείγμα αυγού και βάζετε για ψήσιμο για 25 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις , στη δεύτερη σκάλα.
Σερβίρετε με άφθονο σάλτσα ντομάτας.
Πηγή: www.sidagi.gr
0 Σχόλια