Πέννες με κεφαλογραβιέρα και μπέικον


Υλικά

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια πέννες
200 γραμμάρια τυρί του τόστ κομμένο σε κομματάκια
250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά


Εκτέλεση

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλη την οικογένειαΣε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πέννες για περίπου 7 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά και
τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί μια ελαφριά κρούστα.

Πηγή: www.sidagi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια