Βράζω τα μακαρόνια, όχι τελείως, τα κρατάω 2 λεπτά. Στραγγίζω και τα ρίχνω σε βαθύ μπωλ. Αφήνω να κρυώσουν ελάχιστα (γιατί θα πέσει και το αυγό).
Ρίχνω τη φέτα λιωμένη, το γάλα και τα αυγά χτυπημένα, αλάτι + πιπέρι, καθώς και λίγο ελαιόλαδο
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί.
Λαδώνω το ταψί, και στρώνω τα μισά φύλλα κάτω και βουτυρώνω ένα-ένα ελάχιστα.
Ρίχνω τη γέμιση και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα πάλι βουτυρωμένα ελάχιστα.
Χαράζω ελαφρά και ψήνω για 50 λεπτά στους 175 βαθμούς σε αντιστάσεις πάνω - κάτω.
Τώρα βέβαια αυτό παίζει ανάλογα με το πως ψήνει ο φούρνος μας . Αν κάνει χρώμα από πάνω γρήγορα, τη σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε για να ψηθεί και από κάτω το φύλλο μας.
Τρώγεται τέλεια και κρύα και είναι χορταστικότατη.
Πηγή: http://delicieuses.forumotion.net
0 Σχόλια