Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες γαλοπούλας. Τα περνάμε από το αυγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δούμε ότι έχουν ψηθεί σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (μανιτάρια-κρέμα γάλακτος Ροδόπη-ρίγανη-μοσχοκάρυδο)
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και είναι έτοιμα.
Συνοδέψτε το με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.
Πηγή: www.newsbeast.gr
0 Σχόλια