Εκτέλεση
Το προηγούμενο βράδυ πριν μαγειρέψουμε, μουλιάζουμε τα ρεβίθια.
Την επομένη, τους ρίχνουμε σόδα και τα αφήνουμε άλλη μισή ώρα να μουλιάσουν. Στη συνέχεια τα ξεπλένουμε καλά, 3-4 φορές.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα θρυμματίζουμε.
Αν το μείγμα μας είναι αραιό για να το πλάσουμε προσθέτουμε λίγο αλεύρι και το πλάθουμε με τα χέρια μας ώσπου να γίνει μια ενιαία μάζα.
Πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Πηγή: www.newsit.gr
0 Σχόλια